Spring naar content

BIJ ONS STA JIJ CENTRAAL!

Bij Trivire zijn we niet alleen van betekenis voor onze klanten. Ook onze medewerkers staan bij ons centraal. Want wij geloven dat alleen wanneer we als organisatie goed voor onze medewerkers zorgen, zij er op de juiste manier voor onze klanten kunnen zijn. Daarom bieden we naast een goed salaris en een veilige en leuke

werkomgeving nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van opleidingen. En ook persoonlijke coachingstrajecten behoren tot de mogelijkheden. Als lerende organisatie zorgen we er altijd voor dat jij alle gereedschappen hebt om je functie goed uit te kunnen voeren en je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Open communicatie en een veilige werkomgeving

Open communicatie en een veilige werkomgeving zijn essentieel bij Trivire. Je kunt altijd je vragen stellen, je mening geven, en jouw ideeën opperen zodat we van elkaar kunnen leren en met z’n allen meer bereiken.

We gaan samen uitdagingen aan en vertrouwen daarbij op onze eigen kwaliteiten, maar ook op die van elkaar. En we maken regelmatig tijd om onze successen met elkaar te vieren!

Je bent vrij je werkzaamheden op je eigen manier uit te voeren

Binnen de gestelde kaders van je functie ben je vrij je werkzaamheden op je eigen manier uit te voeren. Je werkt zelfstandig, neemt besluiten en je zet je, samen met je team, in voor onze organisatiedoelen. Je maakt verantwoorde keuzes en bij twijfel trek je aan de bel. Samen met het hele team en onze partners zetten we ons zo in om van betekenis te zijn.

Dit vinden wij belangrijk

  • Bewoners centraal.
  • Wonen voor iedereen.
  • Dienstverlening met aandacht.
  • Prettig en duurzaam wonen.
  • Gezonde organisatie.
  • Blije collega’s.
AdobeStock_484560084_uitroepteken