Spring naar content

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen over werken bij Trivire? Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende vragen met antwoorden. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR van Trivire via 078 633 16 00 of stuur een e-mail naar HRM@trivire.nl.

Wat doet een woningcorporatie precies?
In de basis bestaan woningcorporaties om mensen die zelf niet kunnen voorzien in hun huisvesting, te helpen aan een huis. Bij Trivire gaan we verder. Wij willen onze huurders niet alleen een stenen huis bieden, maar vooral van betekenis zijn als het gaat om het creëren van een thuis. Daar komt heel veel bij kijken en dat doen we ook zeker niet alleen. Samen met onze samenwerkingspartners zetten we ons dagelijks in voor bewoners.

Wat zijn de belangrijkste opgaven bij Trivire? 
In de corporatiesector zijn de belangrijkste opgaven op dit moment samen te vatten in een paar hoofdopgaven:

  • Beschikbaarheid: voldoende woningen voor de complete doelgroep
  • Betaalbaarheid: betaalbare woningen en woonlasten
  • Duurzaamheid: verduurzamen van bezit en woonomgeving
  • Leefbaarheid: schoon, heel en veilig wonen in wijken en buurten

Onder deze hoofdthema’s zijn heel veel verschillende activiteiten. Maar allemaal leveren ze een bijdrage aan wat hierboven is beschreven.

Het motto van Trivire is Van betekenis. Leg eens uit?
Bij Trivire zetten we ons dag in, dag uit in om van betekenis te zijn voor al onze bewoners.

We zijn er dan ook voor iedereen die onze hulp nodig heeft bij het vinden van een (t)huis. Om te zorgen dat we bij Trivire allemaal weten wat belangrijk is, hebben we een plan gemaakt voor de komende jaren. Dit is onze Koers. In dit document staat wat we belangrijk vinden en wat we willen bereiken. En, heel belangrijk: het zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Het document helpt ons ervoor te zorgen dat we alle bewoners altijd op de juiste manier helpen.

Wat maakt werken bij Trivire zo leuk? 
Werken bij Trivire is om meerdere redenen erg leuk. Wat we vaak terug horen van onze medewerkers is dat eigenaarschap laag in de organisatie ligt. Binnen kaders krijg je alle ruimte om je werk vorm te geven. Ook zijn er volop mogelijkheden om je als professional en mens verder te ontwikkelen. Daarnaast heerst er binnen Trivire een informele sfeer. We houden van een lolletje op z’n tijd. Ook is er oprecht aandacht voor jou als mens. Want we willen niet alleen #vanbetekenis zijn voor onze bewoners, maar zeker ook voor jou.

Welke faciliteiten biedt Trivire aan?
Sinds 2019 werken we in een nieuw, duurzaam kantoorgebouw. Een kantoor met flexibele werkplekken voorzien van in hoogte verstelbare bureaus en voldoende vergaderruimten die hybride werken goed ondersteunen. Uiteraard behoort thuiswerken ook tot de mogelijkheden.

Mag je thuiswerken bij Trivire?
De ene functie biedt meer mogelijkheden voor plaats- en tijdonafhankelijk werken dan de andere. Daarnaast kan het ook per persoon verschillen of hier al dan niet behoefte aan is. In overleg met je leidinggevende, team(s) en eventuele samenwerkingspartners bespreek je de mogelijkheden. Leidend hierin is dat de dienstverlening richting de klant én de onderlinge samenwerking er niet onder mag lijden.

Wat organiseert Trivire zoal voor haar medewerkers?
Er worden regelmatig allerlei leuke dingen georganiseerd voor onze medewerkers. Denk hierbij aan de Tour de Trivire (tour langs ons bezit), Trivire present (maatschappelijk verlof om #vanbetekenis zijn voor onze huurders), personeelsbijeenkomsten, lunchwandelingen en Trivire fit-activiteiten. Ook staan we regelmatig met elkaar stil bij onze Koers, hoe het met elkaar gaat (onder meer tijdens weekstarts) en individuele en teamontwikkeling.

Hoeveel medewerkers zijn er in dienst bij Trivire?
Trivire heeft zo’n 160 medewerkers in dienst. Daarnaast hebben we ook regelmatig inhuurkrachten of zzp’ers rondlopen die ons tijdelijk ondersteunen.

Waar is Trivire gevestigd?
Het hoofdkantoor van Trivire is gevestigd in Dordrecht aan de Callistolaan 2. Ook hebben wij diverse wijkkantoren verspreid over de wijken waarin ons bezit staat.

Wat is het werkgebied van Trivire?
De woningen van Trivire staan in de gemeenten Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Deze gemeenten zijn onderdeel van de Drechtsteden, waarbinnen de gemeenten nauw samenwerken.

Een stage- of afstudeeropdracht bij Trivire doen, is dat mogelijk?
Jazeker! Hier staan we altijd voor open. Onze huidige stage- en afstudeeropdrachten vind je terug op deze website onder Vacatures. Ben je op zoek naar een andere stage- of afstudeeropdracht? Stuur dan een e-mail naar HRM@trivire.nl.

Kan ik een open sollicitatie indienen?
Jazeker! Een open sollicitatie is altijd welkom. Stuur je gegevens door aan HRM@trivire.nl. Onze collega’s van de afdeling HR komen er dan spoedig bij je op terug.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?
Het begint uiteraard met jouw sollicitatie op een vacature. Heb je interesse in een vacature? Klik dan op de button ‘solliciteer’ op de vacaturepagina waar jouw droombaan op staat en vul alle gevraagde gegevens in.

Na jouw sollicitatie kun je van ons het volgende verwachten:

  • Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging, waarin we aangeven wanneer we uiterlijk op je sollicitatie terugkomen.
  • Zien we voldoende aanknopingspunten in jouw sollicitatie? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit zal zijn met een directe collega, leidinggevende en/of iemand van de afdeling HR.
  • Aan het einde van dit gesprek word je geïnformeerd over het eventuele vervolg.
  • Zijn zowel jij als wij na het eerste gesprek en een mogelijk tweede gesprek en/of assessment nog steeds enthousiast? Dan doen we je graag een mooi aanbod om bij Trivire te komen werken.
  • Heb je het aanbod geaccepteerd? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega! Een uitgebreid introductieprogramma wordt voor jou opgesteld.

Heb ik uitzicht op een vast contract?
Bij de meeste vacatures geldt dat we de intentie hebben de arbeidsovereenkomst na één jaar, bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer dit anders is, wordt dit expliciet vermeld bij de vacature.

Staat het antwoord op jouw
vraag er niet bij?

Neem dan contact op met de afdeling HR via 078 633 16 00 of stuur een e-mail naar HRM@trivire.nl.

Feiten & Cijfers

boks

92

collega’s zijn langer dan 10 jaar in dienst!

Schoen

95

van de 160 Trivire collega’s zijn vrouw

40 trivire

32

collega’s zijn jonger dan 40 jaar

Koffie

540

kopjes koffie worden er gemiddeld per dag gedronken